Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2007

ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ !!!

«Δήμαρχοι και κάτοικοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» τιτλοφορείται δημοσίευμα της εφημερίδας "Αγγελιοφόρος της Κυριακής" (11 Νοεμβρίου 2007). Η αιτία της νευρικής κρίσης είναι τα πετεινά του ουρανού - συγκεκριμένα, τα περιστέρια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «(…) Χιλιάδες κάτοικοι, αλλά και οι δημοτικές αρχές πόλεων που φιλοξενούν πολλά περιστέρια αναζητούν εναγωνίως τρόπους για να τα διώξουν από τα σπίτια, τις αυλές και τις πόλεις τους (…) Τα κατηγορούν για αρρώστιες, για φθορά ιδιοκτησίας, βρομιά, μετάδοση ασθενειών σε άλλα πτηνά. Τα έχουν αποκαλέσει "ιπτάμενους αρουραίους", πουλιά του πεζοδρομίου, ιπτάμενες στάχτες (…) Οι Λονδρέζοι είναι από τους φανατικότερους πολέμιους των περιστεριών. Ο δήμαρχός τους, Κεν Λίβινγκστοουν, προσπάθησε να τα διώξει νοικιάζοντας γεράκια για να τους επιτεθούν. Τελικά, κατέληξε να επιβάλει πρόστιμο σε όποιον τα ταΐζει (…) Άλλοι δήμαρχοι έχουν προσπαθήσει να τα δηλητηριάσουν, να τα πυροβολήσουν είτε με κανονικά σκάγια είτε με σφαίρες από αλάτι, να τους δώσουν αντισυλληπτικά, να τα κάψουν τοποθετώντας τροφή πάνω σε ηλεκτροφόρα σύρματα (…)». Κανονικός πόλεμος, δηλαδή, εναντίον των πετούμενων που «(…) τρώνε τα πάντα, με αποτέλεσμα καθένα από αυτά να παράγει 12 κιλά περιττώματα το χρόνο και μάλιστα ιδιαίτερα τοξικά (…)».

Συν τοις άλλοις, τα βρωμοπούλια, δε σέβονται ούτε ιερές προσωπικότητες όπως ο επί (σχεδόν) τέσσερις δεκαετίες αγαθός και ακριβοδίκαιος κυβερνήτης της Ισπανίας...


Συναγερμός!!! Η ανθρωπότης απειλείται από φτερωτούς και αδηφάγους εισβολείς. Κινδυνεύουν οι πανέμορφες πόλεις μας, τα απαράμιλλα επιτεύγματα του αξεπέραστου πολιτισμού μας, διακυβεύονται οι περιουσίες μας (κινητές και ακίνητες), τα τετράτροχα καμάρια μας, οι ευφάνταστες οικοδομικές μας κατασκευές, όλες οι αξιοθαύμαστες κατακτήσεις μας επί της Γης. Απειλούμεθα από θρασύτατα (μας κουτσουλούν ξεδιάντροπα, σα να μας λένε «είσαστε για χέσιμο, ρεεε!!!») και δευτερεύοντα όντα, τα οποία καταναλώνουν λεηλατώντας (χωρίς να παράγουν) και ρυπαίνουν ανεξέλεγκτα το φυσικό περιβάλλον που διαφυλάττουμε ως κόρη οφθαλμού. Καλά θα κάνουν τα ιπτάμενα παράσιτα, αν έχουν ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας, να διδαχτούν από την τρισένδοξη ανθρωπότητα τι σημαίνει υψηλός πολιτισμός, αρμονική συνύπαρξη, σεβασμός προς τη μητέρα φύση, καθώς και άλλες αξίες που δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν πετούμενα και τετράποδα…5 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger ange-ta είπε...

Ναι, η οικολογία των ηλιθίων! Να μην κουτσουλάνε τα πετούμενα και να μην κλάνουν οι αγελάδες!

Καταπληκτικά τα πουλιά του Χίτσκοκ.
Τωρα μου άνοιξε η όρεξη να δω την ταινία. Θα ψάξω στο διβιδι

καλή βδομαδα

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2007 8:59:00 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger alterapars είπε...

Πριν λίγες εβδομάδες, διάβασα για μια "μελέτη" κάποιων "επιστημόνων" (Άγγλων, νομίζω), σύμφωνα με τα "συμπεράσματα" της οποίας τα αέρια που εκλύουν οι αγελάδες (μεθάνιο, γαρ) είναι πιο επιβαρυντικά για την ατμόσφαιρα από ό,τι τα διοξείδια (και τα λοιπά εύοσμα αέρια) που εκπέμπουν τα λογής μηχανοκίνητα οχήματα. Άλαλα τα χείλη των ασεβών!!!

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2007 6:36:00 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger ange-ta είπε...

Ο δικός μου ήταν Γάλλος και έκανε και προτάσεις. Να συλλέγουμε τις πορδές και να κερδίζουμε ενέργεια.
Εξ ού και Γκαζ-ΠΡομ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2007 11:46:00 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger cropper είπε...

Θάνατος στα τοξικά περιστέρια, θάνατος στις αγελάδες...
Μήπως και τα ψάρια μολύνουν τη θάλασσα; Για να το δούμε.

Είναι φοβερό το πού οδηγεί (ή τί προετοιμάζει) αυτή η "λογική".

Πάντως, κυκλοφορούν κάτι ειδικοί φελλοί. Προμηθευτείτε τους, για καλό και για κακό, μην σας πιάσουν να πέρδεστε.

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 05, 2007 12:36:00 π.μ.  
Ο χρήστης Blogger ange-ta είπε...

@ cropper,

"Μήπως και τα ψάρια μολύνουν τη θάλασσα";

Λές, ε??

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2007 2:36:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Αρχική σελίδα