Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Συνοδοιπόροι των ναζισιωνιστών...

Δύο προγραμματισμένες συναυλίες (30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου) στο Ισραήλ ακύρωσε ο Άγγλος μουσικός Elvis Costello (κάτι που, επίσης, έπραξαν προσφάτως οι Carlos Santana και Gil Scott-Heron), διαμαρτυρόμενος για την κακομεταχείριση που υφίστανται οι Παλαιστίνιοι από τους σιωνιστές εισβολείς. Όπως έγραψε στην ιστοσελίδα του, «Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι από το ακροατήριο των συγκεκριμένων συναυλιών αμφισβητούν τις πολιτικές της κυβέρνησής τους, τον εποικισμό των παλαιστινιακών εδαφών και τις ελεεινές συνθήκες εκφοβισμού και ταπείνωσης, στις οποίες υποβάλλονται οι Παλαιστίνιοι στο όνομα της εθνικής ασφάλειας…». Η Limor Livnat (υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού του σιωνιστικού ψευδοκράτους) δήλωσε πως «ένας καλλιτέχνης που μποϊκοτάρει τους θαυμαστές του, δεν είναι άξιος να πραγματοποιήσει παράσταση εδώ…».

Κι ενώ ο καθημερινός στραγγαλισμός των αποκλεισμένων Παλαιστινίων (περίπου 1.500.000) στη Γάζα εντείνεται σταθερά (επιτρέπεται η είσοδος μονάχα 81 αγαθών, ενώ απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή), η περίφημη «διεθνής κοινότητα» ανοίγει διάπλατα τις αγκάλες της για να δεχτεί ένα από τα πλέον αιμοβόρα και ανάλγητα καθεστώτα του πλανήτη. Συγκεκριμένα, στις 10.05.2010, το Ισραήλ έγινε αποδεκτό ως το 32ο μέλος του Ο.Ο.Σ.Α. (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) –οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει από το 2007. Τα 31 κράτη-μέλη του Ο.Ο.Σ.Α. (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) αποδέχθηκαν ασμένως και ομόφωνα στην παρέα τους το ναζισιωνιστικό ψευδοκράτος –μόνο τρία κράτη εξέφρασαν κάποιες χλιαρές επιφυλάξεις: η (επί αιώνες ταλαιπωρημένη από την αγγλική αποικιοκρατία) Ιρλανδία, η «παραδοσιακά ουδέτερη» Ελβετία και η Νορβηγία. Η τρισένδοξη Ψωροκώσταινα δεν ψέλλισε το παραμικρό –άλλωστε, είναι απασχολημένη με το να εκλιπαρεί για δανεικά και δεν τολμά να χαλά τα χατίρια των «μεγάλων». Ανάλογη στάση (δηλαδή, τουμπεκί ψιλοκομμένο) τήρησε και ο νταής της περιοχής, η στρατοκρατούμενη Τουρκία –η οποία, κάθε τόσο, επιδίδεται σε ανέξοδους λεονταρισμούς εναντίον των σιωνιστών. Με απλά λόγια, η εν λόγω απόφαση του Ο.Ο.Σ.Α. προσφέρει πλήρη νομιμοποίηση σε όλα τα σιωνιστικά εγκλήματα: κατοχή της Δυτικής Όχθης, αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας, βίαιοι εποικισμοί, κλπ. Ποια είναι η δική μας δυνατότητα; να γυρίσουμε την πλάτη σε όλα τα προερχόμενα από το Ισραήλ προϊόντα, να μείνουν αδιάθετα στα ράφια των καταστημάτων και να σαπίσουν στα τελάρα των μανάβικών –τόσο απλό είναι το ήπιο σκέλος της αντίδρασης˙ διότι, υπάρχει πάντα και ο «άλλος» τρόπος…
Σκίτσο του Βραζιλιάνου Carlos Latuff

Βέβαια, από τον χορό της συνενοχής δε θα μπορούσε να απέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία κατήργησε (από τον Ιανουάριο του 2010) όλα τα κονδύλια και τις επιδοτήσεις που παρείχε προς τους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας. Έτσι, η μοναδική μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, το εργοστάσιο παραγωγής ισχύος της Γάζας, είναι πλέον ικανό να παράγει μόνο 30 MW ημερησίως (λόγω της έλλειψης κεφαλαίων που χρειάζονται για να αγοραστεί το απαραίτητο καύσιμο για τη λειτουργία του εργοστασίου), με αποτέλεσμα προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος από 8 έως 12 ώρες την ημέρα. Επίσης, τρεχούμενο νερό από το δίκτυο πόλης για τις κατοικίες σε ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας υπάρχει μόνο για 5 με 7 ώρες την ημέρα. Τα νοσοκομεία λειτουργούν με γεννήτριες ή με συσκευές U.P.S., ενώ οι απαιτούμενες μπαταρίες απαγορεύεται να εισαχθούν και, μαζί με τις γεννήτριες, μπαίνουν στη Γάζα μόνο μέσω των υπόγειων στοών. Έτερο θύμα της κατάστασης είναι το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων της Λωρίδας της Γάζας, το οποίο θα έπρεπε να λειτουργεί χωρίς διακοπή για 14 μέρες, για να επιτευχθεί η πλήρης επεξεργασία των λυμάτων. Επειδή, όμως, αυτό δεν είναι εφικτό, τα λύματα διοχετεύονται στη θάλασσα προκειμένου να μην κατακλυστούν από αυτά οι κατοικημένες περιοχές. Εν ολίγοις, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο βοθρολυματική και οι ναζισιωνιστές (απολαμβάνοντας διεθνή ασυλία) αποθρασύνονται κι άλλο…
 
 Σκίτσο του Carlos Latuff

Ετικέτες ,

2 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger ange-ta είπε...

"Ανάλογη στάση (δηλαδή, τουμπεκί ψιλοκομμένο) τήρησε και ο νταής της περιοχής, η στρατοκρατούμενη Τουρκία"
Αυτό είναι όλα τα λεφτά! Κατεβαίνει στη Γάζα οπλισμένος (μάλλον για προβοκάτισα) και ψηφίζει υπέρ της εισδοχής του Ι. στον ΟΑΣΑ.

Ωστόσο άλλο σκουτί ο ΟΑΣΑ..........

Είμαστε σε πολιορκια και η άλλωση δεν θ αργησει.

Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010 11:50:00 μ.μ.  
Ο χρήστης Anonymous ab irato είπε...

Οι διαδόσεις περί οπλισμένων ακτιβιστών προέρχονται από την ίδια πάντα πηγή: τη χυδαία σιωνιστική προπαγάνδα, η οποία χαρακτηρίζει συνοδοιπόρους της Χαμάς και της Αλ Κάιντα όσους αντιτίθενται στα διαρκή εγκλήματα του ναζισιωνιστικού ψευδοκράτους.

Οι Γερμανοί που βρίσκονταν στο τουρκικό πλοίο "Mavi Marmara" (Norman Paech, 72 ετών, πρώην βουλευτής του αριστερού κόμματος Die Linke, καθώς και οι βουλευτές του ίδιου κόμματος Inge Heger, 59 ετών και Annette Groth, 56 ετών), δήλωσαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου λίγο μετά τον επαναπατρισμό τους: «[…] χρησιμοποιήθηκαν δύο ξύλα, δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο. Δεν είδαμε ποτέ να χρησιμοποιείται μαχαίρι ως όπλο. Κανείς δεν οπλοφορούσε. Με ξύλα υπερασπιστήκαμε τον εαυτό μας. Ήταν μία επίθεση εναντίον μιας ειρηνικής αποστολής σε διεθνή ύδατα. Οι Ισραηλινοί μπορούν να υπερασπίζονται τη στρατιωτική ζώνη άμυνάς τους, όμως εμείς βρισκόμασταν εκτός των ορίων της. Είχαμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, ακόμα και να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα με τα οποία μας επιτίθονταν […]».

Τρίτη, Ιουνίου 01, 2010 7:35:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα